Είναι καλύτερο κάποιος να μάθει το ΤΕΣΤΚΟΚ τα σήματα από το βιβλίο ή από την εφαρμογή σας;

Το βιβλίο δυστυχώς με την τεχνολογία πλέον βρέθηκε σε δεύτερη μοίρα. Το βιβλίο μπορούμε να πούμε ότι εξυπηρετεί την παράδοση αλλά η εφαρμογή είναι αυτή που μπορεί να κάνει τις επεξηγήσεις με video animation και να δώσει ζωή στις στατικές ακαταλαβίστικες εικόνες με μάθηση με ένα πλουραλιστικό τρόπο. Με λίγα λόγια κέρδισε στα σημεία τον αγώνα. Και κάτι ακόμη, που δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε, είναι ότι το βιβλίο δεν μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας, ενώ η εφαρμογή μπορεί να είναι πιστός ακόλουθος μέσα στο κινητό μας.

Εκτός από τα τεστ κοκ και την θεωρία τι άλλο υπάρχει στην εφαρμογή σας.

Στην εφαρμογή μας μέσα υπάρχουν οι ερωτήσεις των πρακτικών εξετάσεων, οι εξετάσεις 'όπως ακριβώς γίνονται, τεχνική οδήγησης, ατυχήματα, συμβουλές, quiz, τεχνικές συμβουλές και πολλά άλλα ενδιαφέροντα για την ασφαλή και σωστή οδήγηση. Με λίγα λόγια ο θησαυρός γνώσεων της οδήγησης.

Τι περιέχει εν συντομία δηλαδή η εφαρμογή;

Η εφαρμογή περιέχει όλες τις απαντήσεις και επεξηγήσεις σε κάθε ερώτηση με ομιλούσα σε video animation.Επίσης έχει όλους τους κανόνες όλη την θεωρία που χρειάζεται κάποιος ώστε να αποστηθήσει τα πάντα. Μ΄αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο κατανοητή η απάντηση και η παπαγαλία αποφεύγεται. Όσο για την επιτυχία αγγίζει το 95,5 % στην πρώτη εξέταση από τις στατιστικές της πλατφόρμας.

Κρατά στατιστικές η εφαρμογή;

Ναι φυσικά κάθε υποψήφιος εισέρχεται με τον κωδικό του και μπορεί να δει ανά πάσα στιγμή τις επιδόσεις του σε εκμάθηση ή και στα τεστ κοκ ή σήματα Έτσι μ΄αυτόν τον τρόπο είναι εύκολο να δώσει μεγαλύτερο βάρος στις αδυναμίες του.