Κρατά στατιστικές η εφαρμογή;

Ναι φυσικά κάθε υποψήφιος εισέρχεται με τον κωδικό του και μπορεί να δει ανά πάσα στιγμή τις επιδόσεις του σε εκμάθηση ή και στα τεστ κοκ ή σήματα Έτσι μ΄αυτόν τον τρόπο είναι εύκολο να δώσει μεγαλύτερο βάρος στις αδυναμίες του.Τα στατιστικά αυτά μπορεί να τα βλέπει ανά πάσα στιγμή και η σχολή, ώστε να γνωρίζει στο επίπεδο που έχει φθάσει ο υποψήφιος της.

Είναι καλύτερο κάποιος να μάθει το ΤΕΣΤΚΟΚ τα σήματα από το βιβλίο ή από την εφαρμογή σας;

Το βιβλίο δυστυχώς με την τεχνολογία πλέον βρέθηκε σε δεύτερη μοίρα. Το βιβλίο μπορούμε να πούμε ότι εξυπηρετεί την παράδοση αλλά η εφαρμογή είναι αυτή που μπορεί να κάνει τις επεξηγήσεις με video animation και να δώσει ζωή στις στατικές ακαταλαβίστικες εικόνες με μάθηση με ένα πλουραλιστικό τρόπο. Με λίγα λόγια κέρδισε στα σημεία τον αγώνα. Και κάτι ακόμη, που δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε, είναι ότι το βιβλίο δεν μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας, ενώ η εφαρμογή μπορεί να είναι πιστός ακόλουθος μέσα στο κινητό μας.

Τι περιέχει εν συντομία δηλαδή η εφαρμογή;

Η εφαρμογή περιέχει όλες τις απαντήσεις και επεξηγήσεις σε κάθε ερώτηση με ομιλούσα σε video animation.Επίσης έχει όλους τους κανόνες όλη την θεωρία που χρειάζεται κάποιος ώστε να αποστηθήσει τα πάντα. Μ΄αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο κατανοητή η απάντηση και η παπαγαλία αποφεύγεται. Όσο για την επιτυχία αγγίζει το 95,5 % στην πρώτη εξέταση από τις στατιστικές της πλατφόρμας.

Εκτός από τα τεστ κοκ και την θεωρία τι άλλο υπάρχει στην εφαρμογή σας;

Στην εφαρμογή μας μέσα υπάρχουν οι ερωτήσεις των πρακτικών εξετάσεων, οι εξετάσεις 'όπως ακριβώς γίνονται, τεχνική οδήγησης, ατυχήματα, συμβουλές, quiz, τεχνικές συμβουλές και πολλά άλλα ενδιαφέροντα για την ασφαλή και σωστή οδήγηση. Με λίγα λόγια ο θησαυρός γνώσεων της οδήγησης.

Η εφαρμογή σας περιέχει τις ερωτήσεις των πρακτικών εξετάσεων;

Ναι φυσικά, με έναν κατανοητό τρόπο ώστε, βλέποντας τα animation αυτά να καταφέρουμε να επιτύχουμε στις πρακτικές εξετάσεις, να μας γίνουν βίομα στην καθημερινότητά μας, για την οδική συμπεριφορά μας με τους άλλους χρήστες, αλλα και την δική μας ασφάλεια.

Είναι εύκολη η εφαρμογή, στην διαχείρησή της;

Ναι πολύ εύκολη. Σας ενημερώνουμε με video τον τρόπο που πρέπει να ακολουθήσετε. (Πως να μελετήσετε την εφαρμογή) Είναι τρείς βασικές ενότητες με τις υποενότητές της.

Η εφαρμογή καλύπτει και τις τέσσερις κατηγορίες με animation;

Όχι αυτή την στιγμή καλύπτονται όλα τα βιβλία σαν ερωτηματολόγια, αλλά αυτα που είναι με video animation και επεξηγήσεις είναι η Α και η Β κατηγορία.

Η εφαρμογή σας μήπως έχει και ανάλυση του τρόπου που γίνονται οι πρακτικές εξετάσεις;

Ακριβώς. Η εφαρμογή μέσα στις υποενότητες έχει video animation με την εξομοίωση των εξετάσεων για να πάρετε μια ιδέα πως γίνονται αυτές, ώστε νάστε ενήμεροι για τον τρόπο διεξαγωγής των και τις παγίδες που κρύβονται σαυτές.