Για τις σχολές οδηγών και τους υποψηφίους οδηγούς

Σκοπός της εφαρμογής μας είναι, όχι να αντικαταστήσουμε τον εκπαιδευτή οδηγών, αλλά να τον βοηθήσουμε ώστε να του είναι εύκολη και ευχάριστη η διδασκαλία του και, φυσικά, πιο εύκολη η αποτύπωσή/εκμάθησή της από τους υποψηφίους οδηγούς.

Η άγνωστη μέχρι στιγμής και πρωτότυπη διαδραστική μέθοδος διδασκαλίας οδήγησης με video στο διαδίκτυο θα βοηθήσει τους υποψηφίους, πιστεύοντας ότι μόνο θετικά αποτελέσματα θα προσφέρει.

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε τα ηλικιωμένα άτομα, τα άτομα που δεν έχουν το ανάλογο μορφωτικό επίπεδο, τα άτομα που δεν τους αρέσει και πολύ το διάβασμα και, γενικά, να προστατέψουμε όλους τους υποψηφίους οδηγούς από επανεξέταση, η οποία έχει χάσιμο πολύτιμου χρόνου και, φυσικά, την οικονομική επιβάρυνση.

Για τις σχολές οδηγών

Η πολυεφαρμογή μας δεν σταματά εδώ, αλλά προσφέρει στους ιδιοκτήτες των σχολών το προνόμιο της διαχείρησης της σχολής τους από το κινητό τους, από το σπίτι τους με τα δεδομένα των επαφών τους τα στατιστικά προόδου των μαθητών τους και γενικά την πολυπράγματη μορφή τής διαχείρισης.

- Θα ευκολύνει ενημερώνοντας το προσωπικό της σχολής για τον τρόπο διεκπεραιώσης.

- Θα βοηθήσει στη σωστή ενημέρωση νομοθεσίας.

- Τοποθετούμε το λογότυπό σας, την διεύθυνσή σας στο google maps, ώστε να σας βρίσκει ο κάθε ενδιαφερόμενος και να διαφημίζεται η σχολή σας έμμεσα σε όλα τα κινητά που βρίσκονται σε χρήση. της σελίδας μας.