Το 'www.LLLL.gr' είναι ιδιοκτησίας της TrafficSoft το οποίο εφ' εξής θα καλείται λόγω συντομίας 'site'.

Σας συνιστούμε την προσεκτική ανάγνωση των παρακάτω στοιχείων πριν χρησιμοποιήσετε το site μας. Η επίσκεψη στις σελίδες του site μας, βάσει νόμου σημαίνει ότι αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

Από 25 Μαίου 2018 αλλάζουν τα δεδομένα στα site για την διατήρηση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών στο διαδίκτυο.

Το δικό μας site είναι αναγκασμένο να σας ανακοινώσει ότι για την χρησιμοποίησή του χρειάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τα διοχετεύσει σε τρίτους παρά μόνο για τις ανάγκες της προσωπικής σας χρήσης.

Αυτό γίνεται για να μπορείτε να έχετε στατιστικές που θα χρησιμοποιήσετε στην εκμάθηση και για τους σκοπούς που θα χρησιμοποιήστε την σελίδα μας.

Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμαι να μην χρησιμοποιήσετε το site μας.

Για να διατηρήσουμε σταθερά υψηλά κριτήρια ποιότητας και υπηρεσίας, εμμένουμε σε όσα αναφέρονται παρακάτω. Η αποδοχή αυτών, απαιτείται για τη συνεργασία σας με το site .

To site ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ζημιά του υπολογιστή σας.

Ο χώρος που θα χρησιμοποιείτε είναι μόνο για προσωπική σας χρήση. ΔΕΝ επιτρέπεται να αποκαλύψετε τον κωδικό πρόσβασης σε άλλο άτομο, και πρέπει να πάρετε μέτρα προστασίας για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα αποκαλυφθεί από άλλο άτομο. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχει την άμεση διακοπή του λογαριασμού σας χωρίς προειδοποίηση.

Οποιαδήποτε απόπειρα "hacking", κλπ θα έχει την άμεση διακοπή του λογαριασμού σας.

ΔΕΝ επιτρέπουμε την τοποθέτηση στις σελίδες υλικού:

Αντίθετου στην ισχύουσα νομοθεσία όπως π.χ. υλικού που είναι ανάρμοστο για άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, υβριστικό, υλικό που προσβάλει το δημόσιο αίσθημα ή που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα, κτλ.

Κομματικής ή ευθέως πολιτικής χρήσης.

Ρατσιστικού, πορνογραφικού και γενικά ανήθικου σύμφωνα με τα ήθη της Ελληνικής κοινωνίας αλλά και της κοινότητας του Internet περιεχομένου (πχ serial ή registration numbers από Software, cracker utilities, spamming και πως γίνεται κλπ)

Διατηρούμε κάθε δικαίωμα να αφαιρέσουμε κάθε υλικό (κείμενα, φωτογραφίες και γενικά κάθε είδους αρχεία) που κρίνουμε ανάρμοστο ή που μπορούν να βλάψουν εμάς ή τρίτους και κρυφών αρχείων, χωρίς καμία απολύτως ειδοποίηση.

Διατηρούμε το δικαίωμα της τροποποίησης και του εκσυγχρονισμού αυτών των όρων και προϋποθέσεων κάθε στιγμή χωρίς καμία προϋπόθεση.

Για να προστατέψουμε την ιδιωτική σας ζωή, ΔΕΝ διανέμουμε το όνομα σας ή την e-mail διεύθυνση σας σε τρίτους.

Κάνοντας την πρώτη πρόσβαση σας στον λογαριασμό σας, ή μεταφέροντας αρχεία σε αυτόν, επιβεβαιώνετε την αποδοχή σας στους παραπάνω Όρους και Προϋποθέσεις.